Blog

 

V tomto článku se podíváme na jeden z nejzásadnějších a také jeden z nejtěžších kroků, který nás čeká při prodeji nemovitosti. Cenu nemovitosti totiž určuje mnoho faktorů a její výše bude odlišná v různých obdobích a také při různých stylech prodeje.

Pokud se chystáte prodat nemovitost a chcete mít co nejvíce potencionálních zájemců a dosáhnout tak maximální možné ceny, určitě uvažujete o tom, jak dobře nemovitost k prodeji připravit.

Jednoduše lze odpovědět - ano, a to prokazatelně. Proto ho také vždycky u prodávané nemovitosti využívám. Ale pojďme se spolu podívat na to, co vlastně ten home staging je a proč je tak důležitý?

Často se při prodeji nemovitostí setkáváme s lákavou nabídkou - "u nás provizi neplatíte", nebo "provizi platí kupující". Chápu, že tento marketingový trik zní skvěle a jen těžko mu lze odolat. Proč bychom přeci nevyužili profesionální službu, když je navíc zdarma...

Každého z nás asi minimálně jednou za život potká situace, kdy buď prodáváme, nebo kupujeme nemovitost. Ve většině případů jde o zásadně velkou sumu peněz, která je pro nás existenčně důležitá. Jako kupující tak raději dáme přednost nemovitosti, která je důvěryhodná. Jako prodávající bychom zase měli učinit svou nemovitost co nejvíce důvěryhodnou....